Regels verschepen

Richtlijnen

Created with Sketch.

Het is van groot belang dat u de regels voor het verschepen opvolgt. De gevolgen van het foutief inleveren van goederen wordt aan de desbetreffende klant doorberekend. 


Om te voorkomen dat deze gevolgen plaatsvinden staan hieronder op deze pagina de volgende hulptools:
- Laadbrief;
- Reglementen;
- Voorbeeld inleveren van goederen.

Wat bij het onjuist inleveren van goederen?

Created with Sketch.

Bij het niet volgen van de voorgeschreven richtlijnen, neemt "Door en voor Gambia" geen goederen aan!  Het ter plekke aanpassen/ inpakken van goederen op locatie is niet mogelijk, vanwege tijd/- en/of ruimte gebrek. 


Zijn er vragen over afwijkende formaten van goederen dan kunt u contact op nemen met "Door en voor Gambia". Dit kunt u doen door te bellen, whats appen, mailen of het contact formulier in te vullen via de contact knop op deze site. 

Laadbrief

Voor het verschepen van goederen is het belangrijk dat "Door en voor Gambia" weet welke goederen ingeleverd worden. Er wordt u daarom gevraagd om bij het afleveren van goederen een laadbrief ingevuld en digitaal in te leveren. Hiermee gaat u tegelijk akkoord met de regels van het verschepen en bent u verantwoordelijk voor de goederen die u verscheept. 

Voorwaarden

Om uw goederen verschepen vraagt "Door en voor Gambia" u te voldoen aan regels. Welke regels dit zijn leest u in de voorwaarden.  In deze voorwaarden wordt ook beschreven wat u NIET mag verschepen via  "Door en voor Gambia".

Hoe dozen in te leveren?

"Door en voor Gambia" adviseert u om uw goederen in te leveren in bananendozen. Deze zijn sterk en stapelbaar. In de container worden de dozen gestapeld. Daarom is het belangrijk om de dozen niet zwaarder te maken dan 20 kilo. Niet alleen om de belasting van de vrijwilligers zo laag mogelijk te houden maar ook om uw producten en die van anderen te beschermen.  

Als iets niet past in een bananendoos?

Wilt u iets anders verschepen wat niet in een bananendoos past? Dat kan. Dan betaalt u per kubieke meter.